Bild: Klose želi igrati v Angliji

Avtor: Volarič T.

Bild: Klose želi igrati v Angliji

Foto: Youtube.com

Pri Laziu se še vedno ne ve kakšna bo prihodnost nemškega napadalca Miroslava Kloseja. Po tej sezoni se mu namreč izteče pogodba z sinjemodrimi. Klose je dopolnil 36 let, ampak vseeno ga želi Lotito obdržati do leta 2015. 

Napadalec se odlično znajde pri sinjemodrih iz Rima. Obstajajo govorice, da Nemca želijo tudi Barcelona (Španija), New York Red Bull, Los Angeles Galaxy (oba ZDA) in Kaiserslautern (Nemčija). Predsednik nemškega kluba Stefan Kuntz je povedal: "Če se Miro hoče vrniti nazaj v svoj stari klub, mu bomo z veseljem vrnili njegovo staro številko 11." 

Vendar nemški medij Bild navaja, da se želi 36-letni Klose prvič pomeriti tudi v Angliji, kjer še ni igral. Poleg tega naj bi ga prihodi  svojih soigralcev pri reprezentanci Pera Mertesackerja, Lukasa Podolskega, Andre Schurrleja in Mesuta Ozila še dodatno motivirali k odhodu na otok.

Klose je v svoji bogati karieri igral tudi za Werder Bremen (89 nastopov in 53 zadetkov v treh letih) in Bayern Muchen, kjer je pred prihodom v Lazio igral 4 leta, zadel 24 zadetkov na 98. tekmah.

foto: www.flickr.com