Pred derbijem: Nove težave za Petkovića, poškodovan tudi Novaretti!

Avtor: Volarič T.

Pred derbijem: Nove težave za Petkovića, poškodovan tudi Novaretti!

Foto: Youtube.com

 

Slabe novice za Lazio in za trenerja Petkovića, saj bo na nedeljskem derbiju proti mestnemu tekmecu Romi, močno oslabljena obramba Sinjemodrih. Za to tekmo trener Lazia ne more računati na Biavo, Raduja in Biglia, danes na treningu pa se je poškodoval tudi Diego Novaretti. Argentinski obrambni igralec si je namreč poškodoval gleženj na desni nogi. Zdravnik Sinjemodrih Roberto Bianchini je za Lazio Style Radio dejal: "Diego zagotovo ne bo nastopil na nedeljskem derbiju in na sredini tekmi proti Cataniji. Ne verjamem, da se bo uspel pozdraviti do naslednje nedelje, tako da bo najverjetneje izpustil tudi tekmo proti Sassuolu." 

Zdravnik Bianchini je povedal nekaj besed tudi o zdravljenju Giuseppeja Biave: "Magnetna resonanca je pokazala, da je kost v desni dlani Giuseppeja zlomljena. Težko je sedaj podati natančnen čas okrevanja, vemo pa da Biava naslednjih dvajset dni ne bo smel premikati roke."

Trener Vladimi Petković napoveduje, da Derby della Capitale še ni izgubljen in da se bodo potrudili, da bo zlati orel ostal kralj Rima.