Dogovori med Laziem in Galatasarajem za Yilmaza

Avtor: Volarič T.

Dogovori med Laziem in Galatasarajem za Yilmaza

Foto: Youtube.com

 Danes ob 10.45 je v Italijo na letališče v Fiumincinu (Rim) priletel športni direktor turškega Galatasaraya Bulent Tulun. "To je prvo uradno srečanje med Laziem ter turškim klubom.", je dejal Tulun.

Lazio namreč želi kupiti Buraka Yilmaza od Galatasaraya. Yilmaz je 28-letni turški reprezentant, ki igra vlogo napadalca. Pri Galatasarayu je zgolj eno leto, pred tem pa je igral za Trabzonspor, Fenerbahce in tudi Besiktas, kar pomeni da je v svoji karieri nosil dres vseh treh turških velikanov iz Carigrada.

V lanski sezoni je zaigral  na 32 tekmah in zabil neverjetnih 26 zadetkov! Na spletni strani Transfermarkt je ocenjen na 18 milijonov evrov, Tulun pa je dejal, da zanj pri Galatasarayu zahtevajo od 15-18 milijonov evrov

Ob 11.20 so se športni direktor Galatasaraya ter vodstvo Lazia sestali v Villa San Sebastaino in začeli pogovore o Yilmazu

Uradna ponudba Lazia je prišla na dan ob 12.02. Vodstvo Lazia je za turškega napadalca ponudilo 15 milijonov evrov.

Ob 12.35 se pogovori bližajo h koncu. Yilmaz bo tako verjetno kmalu prestopil v rimski klub za 15 milijonov evrov. Na sezono pa naj bi Turek zaslužil 1,5 milijona evrov. Še vedno se čaka na zadnji stisk rok. 

Ob 13.00 se je sestanek končal. Športni direktor Tulun je zapustil Villo San Sebastiano. Sestanek so ocenili za uspešnega.