Prihodnost Kozaka v rokah športnega direktorja Lazia Lotita

Avtor: Volarič T.

Prihodnost Kozaka v rokah športnega direktorja Lazia Lotita

Foto: Youtube.com

 

Libor Kozak, napadalec rimskega Lazia, je na izhodnih vratih sinjemodrih. Športni direktor Lotito ga je postavil na nogometni trg z vrednostjo 8 milijonov evrov. Kozak ni več v planih Vladimerja Petkovića za naslednjo sezono. Sploh ga niso povabili na pripravljalne tekme v London, Nizzo in Atene, čeprav je bil Čeh lani najboljši strelec Lige Evropa.

Pri Laziu se zanimajo za Gonzala Bergessija iz Catanije. Za njegov prihod v glavno mesto Italije, se bodo orli odločili po tekmi italijanske Supercoppe naslednjo nedeljo. Kot poroča Corriere dello Sport, hočejo Laziali zamenjati Kozaka za Bergessija, pri čemer bi moralo vodstvo Catanie plačati dodatnih 5 milijonov evrov. Pri Laziu se zanimajo tudi za slovenskega reprezentanta in igralca PSV-ja Matavža, vendar je malo možnosti za njegov prihod v Rim.

Še vedno pa so odprta vprašanja kaj bo naslednjo sezono s Candrevo. Candreva je lani igral kot posojen igralec Udineseja pri Laziu. Na začetku poletnega prestopnega roka je bilo veliko govora o menjavi: Candreva v Lazio, Kozak v Videm; ampak na koncu je o teh špekulacijah vse potihnilo.